Нова регистрация на фирма
Нова регистрация на студент

ПТО ЕКСПЕРТ

ПТО ЕКСПЕРТ

  • Тип заетост: Работно място на пълно работно време
  • Начало на стажа: 29/05/2024
  • Край на стажа: 30/06/2024
  • Подходящ за специалност(и): Архитектура, Изследване и проектиране на строителни конструкции, Конструктивно инженерство, Реконструкция и модернизация на сгради и съоръжения, Строителство на сгради и съоръжения, Управление на проекти в строителството, Управление в строителството

За Нас:

Bulwork е първата агенция за подбор на технически и ИТ персонал в България с повече от 23 години значимо присъствие на пазара. Благодарение на висококвалифицирания ни екип от служители, в Bulwork предлагаме услуги на най–високо ниво, оправдаващи доверието и очакванията както на клиентите, така и на кандидатите ни.

За нашия доверен клиент…

Стабилна строително-инвестиционна компания, отдадена на изграждането на модерни жилищни и офис сгради. Вече повече от 15 години качественото изпълнение на техните проекти е основна движеща сила за успехите им. В портфолиото на компанията могат да се открият редица успешно реализирани проекти, които се отличават с високо качество и кратки срокове на изпълнение.

Компанията винаги се е стремяла да привлича, развива и задържа най-добрите специалисти в бранша. Поради желанието им да разширят екипа си, на този етап им помагаме да открият и назначат мотивиран и отговорен специалист за позиция:

ПТО ЕКСПЕРТ

Основни задачи и отговорности:

Човекът на тази позиция ще изготвя количествено-стойностни сметки, графици, справки и оферти. Ще организира подписването на договори с подизпълнители и ще координира промените в проектите по време на строителство. Също така, ще комуникира активно с всички участници в строително-ремонтния процес, съдействайки по технически въпроси и проучвайки цени и новости в областта на строителството.

Изисквания

Успешният кандидат трябва да притежава:

– Висше инженерно образование със специализация в строителството (”Строителство на сгради и съоръжения”, ПГС, Архитектура или подобни);
– Поне 3 години професионален опит на подобна позиция (ПТО) в сектора на жилищното строителство;
– Отлично познаване на процесите при изпълнение на отделни видове СМР и технологията на строителството;
– Много добри познания за действащата нормативна база и проектна документация в областта на строителството;
– Практически умения за работа с MS Office и AutoCAD.

Компанията може да Ви предложи:

– Отлично трудово възнаграждение;
– Дългосрочен професионален ангажимент с трудов договор;
– Допълнително здравно осигуряване;
– Стандартно работно време;
– Отлична възможност да се присъедините към екипа на водеща и стабилна организация с утвърдени позиции и високи стандарти!
– Не на последно място – бърз процес!

Ако разпознахте себе си в описанието по-горе и имате интерес към тази професионална възможност, не се колебайте веднага да ни изпратите ваше актуално CV на български или английски език.

Конфиденциалността на получените кандидатури е гарантирана спрямо изискванията за закона за личните данни. Само одобрените по документи кандидати, ще бъдат поканени на интервю.
Кандидатите не заплащат такси на агенцията – услугите за тях са абсолютно безплатни!

БУЛУЪРК КЪМПАНИ ООД – агенция за IT подбор (лиценз No 2107 от 01.09.2016, издаден от МТСП).


Репутация