Нова регистрация на фирма
Нова регистрация на студент

Bulwork

Bulwork

  • Адрес: Sofia, Plovdiv, Yambol; 8A, ''Bacho Kiro'' str., floor 2
  • Уебсайт: https://bulwork.net

Bulwork е първата агенция за подбор на персонал в България, специализирана в сферата на Информационните технологии и BPO. Компанията е основана през декември 2000 г. Компанията е лидер в подбора на квалифициран персонал за различни софтуерни и хардуерни компании, контактни центрове и центрове за техническа поддръжка, ИТ звена на водещи банкови и държавни институции. Услугите ни са насочени както към големия, така и към малкия и среден бизнес. В последните години Bulwork се утвърди като сигурен и надежден партньор на различни start-up компании в сектора, спомагайки бързо и ефективно да изгради ключовия екип за този сектор.

Bulwork използва разнообразни канали и иноватитен подход за набиране на кандидати и разполага с голяма база данни на активно търсещи работа в ИТ и BPO кандидати. Благодарение на висококвалифицирания екип от служители, Bulwork предлага услуги на най–високо ниво, оправдаващи доверието и очакванията както на клиентите, така и на кандидатите.

Стажове

Подходящ за специалност(и): Изследване и проектиране на строителни конструкции, Реконструкция и модернизация на сгради и съоръжения, Софтуерни технологии в строителството, Строителство на сгради и съоръжения, Урбанизъм
Начало: 25/07/2023
Край: 31/08/2023

Репутация