Нова регистрация на фирма
Нова регистрация на студент

Хилти България/ Hilti Bulgaria

Хилти България/ Hilti Bulgaria

  • Адрес: София; Бизнес парк София (Младост 4), сграда 11А, ет.4;
  • Уебсайт: https://www.hilti.bg/

В Hilti се гордеем с нашите машини от последно поколение, иновативните ни строителни технологии, както и Hilti софтуера, които заедно захранват световната строителна индустрия, включително някои от най-амбициозните инженерни подвизи по света. За да предоставим тези новаторски решения на нашите партньори, ние сме изградили екип от отдадени на работата си хора с високо ниво на представяне и професионализъм във всяко едно отношение.

Благодарение на всеки един от нашите специалисти, уникалната ни фирмена култура продължава да се развива. С гордост можем да споделим, че тя се състои от многообразие от хора с различен опит и споделена отдаденост за създаване на ентусиазирани клиенти. При нас всеки ден е различен и много динамичен (и не го казваме само заради римата). В Hilti успехът зависи от екипната работа и атмосферата при нас е заредена със специфична вибрираща енергия, която няма как да не усетите.

С нас работят повече от 29,000 души в над 120 държави. Нашата позиция е на лидер в строителството и ще се стремим да я затвърдим и през следващите години. За да направим това, ние търсим хора с високо ниво на представяне, отлични качества и амбиция, които да отведат Hilti още по-напред. За това ви предизвикваме да ни покажете какво можете, като се включите в нашия екип!

Репутация