Нова регистрация на фирма
Нова регистрация на студент

Форматт Билдинг Продъктс ЕООД

Форматт Билдинг Продъктс ЕООД

Technogips Pro е водеща българска компания, специализирана в производството на гипсокартон, сухи гипсови смеси и гипсови мазилки. Ние сме един от най-бързо развиващите се производители на гипс в Европа с повече от 10 години опит на пазара.
Technogips Pro използва последно поколение технологии за производство на гипсови продукти и е сертифицирана по най-високите международни стандарти. Имаме установена дистрибуторска мрежа в повече от 25 държави в Европа с над 200 партньори дистрибутори.

Нашата мисия е да разработваме иновативни решения за екологично, бързо, лесно и удобно изграждане на стени и тавани, които осигуряват сигурна, комфортна и здравословна среда за живот.

Защо да се присъедините към екипа ни?
Technogips Pro разширява своя екип от мотивирани специалисти и предлага възможности за професионална реализация в различните производствени и търговски направления на организацията. Компанията цени индивидуалния принос на всеки служител и непрекъснато се стреми да усъвършенства своя подход по отношение на управлението и развитието на хората. Като част от екипа на BS Group of Companies, ние имаме утвърдени традиции на пазара и стратегическа визия за бъдещето.

Стажове

Начало: 05/02/2023
Край: 01/04/2023
Начало: 05/02/2023
Край: 01/04/2023
Начало: 05/02/2023
Край: 01/04/2023

Репутация