Нова регистрация на фирма
Нова регистрация на студент

ПАЛФИНГЕР

ПАЛФИНГЕР

„ПАЛФИНГЕР” е австрийска компания с дългогодишен опит и традиции, която се е превърнала в лидер  в производството на автокранове и подемно-транспортни системи. В България компанията оперира от повече от 20 години, като в момента за нея работят над 1400 човека в Тенево и Червен Бряг. Горди сме, че в началото на 2021 г. в София отвoри врати и Новият Глобален бизнес център /GBS/ на „Палфингер“. Мисията на центъра е свързана с предоставяне на експертност и високо качество на услуги в сферата на Финанси и счетоводство, SAP консултации, Инженерна и развойна дейност, База данни, Човешки ресурси, ИТ, Процес на доставки и др.

 

Задължителен  за нас е стремежът за създаване на приятна работна атмосфера, уважение, усъвършенстване на процеси и постоянно учене. Възможностите за развитие са безброй, в среда, в която осигуряваме услуги на колегите си в цяла Европа и други части на света.

 

Ако сте на вълна нова работна перспектива и последваща професионална стъпка, Глобален бизнес център на Палфингер е тук и ви очаква. Ще се радваме да ви разкажем повече и сме безкрайно щастливи всеки път, когато към нас се присъедини поредният  мотивиран, мислещ  и готов за предизвикателства професионалист!

Стажове

Начало: 20/06/2021
Край: 31/10/2021

Репутация