Нова регистрация на фирма
Нова регистрация на студент

Джи Пи Груп АД / G.P. Group JSC

Джи Пи Груп АД / G.P. Group JSC

Джи Пи Груп АД е строителна компания, обхващаща широк спектър от дейности в сферата на жилищното, обществено и промишлено строителство. Компанията е специализирана в изграждането на инфраструктурни обекти, промишлени и обществени сгради, изграждане и поддръжка на бензиностанции, пътища, спортни бази и жилищни комплекси.

През последните 15 години Джи Пи Груп се утвърди като професионален изпълнител на редица строителни обекти и съоръжения, допринасяйки за изграждането на съвременния и модерен облик на редица български градове.

Високият стандарт на изпълнение и отговорността към поетите проекти превърна компанията в предпочитан и надежден парнтьор както за частни клиенти, така и за редица институции в страната.

Следвайки съвременните тенденции в подбора и развитието на персонала, Джи Пи Груп гради колектив от млади специалисти, готови да развиват своя талант и умения под ръководството на едни от най-добрите професионалисти в строителния бранш.

Амбициозните проекти, които реализираме, както и политиката ни, насочена към постоянно обучение и усъвършенстване на нашите служители, превръща компанията в предпочитан работодател в направление  стажантски програми и дългосрочна заетост.

Стажове

Подходящ за специалност(и): Водоснабдяване и канализация, Строителство на сгради и съоръжения
Начало: 14/06/2021
Край: 31/12/2021

Репутация