Нова регистрация на фирма
Нова регистрация на студент

Галакси Инвестмънт Груп ООД

Галакси Инвестмънт Груп ООД

Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания, основана през 1999 година. Дружеството създава и развива първокласни проекти – хотели, жилищни и ваканционни комплекси, офисни сгради, търговски и индустриални площи, които са отправна точка за високи стандарти и иновации.

Галакси Инвестмънт Груп инвестира в проекти с потенциал, съобразени с тенденциите и ключовите фактори в динамичната бизнес среда. Стъпвайки върху богатия си опит в придобиване, планиране, изграждане, управление, продажба и отдаване под наем на активи, компанията е изградила репутация на доверен инвестиционен партньор, който следва високи стандарти и създава отношения, които се оценяват високо във времето.

Със своя професионален опит и многобройни реализирани, успешни проекти ние предлагаме вдъхновяващи възможности за талантливи и амбициозни професионалисти, които искат да се развиват в сферата на строителството и инвестициите.

Ако търсите възможност за кариерно развитие или стаж в екип от безспорни специалисти, не се колебайте да се свържете с нас.

Стажове

Подходящ за специалност(и): Архитектура, Геодезия, Изследване и проектиране на строителни конструкции, Реконструкция и модернизация на сгради и съоръжения, Строителство на сгради и съоръжения, Управление на проекти в строителството, Управление в строителството
Начало: 08/11/2023
Край: 30/11/2023

Репутация