Нова регистрация на фирма
Нова регистрация на студент

„Идеалният кандидат“ – направи първите стъпки в своята кариера!

„Идеалният кандидат“ – направи първите стъпки в своята кариера!

Живеем във времена, в които първата стъпка в кариерата се превръща в огромно предизвикателство. Всяка година десетки хиляди младежи започват или завършват висшето си образование и са изправени пред едно от най-важните решения в живота си – да открият подходящите за тях компании, в които да започнат стаж, да покажат потенциала си и да получат възможност за бъдещ постоянен трудов ангажимент.

Идеалният кандидат“ (https://www.idealcandidate.bg/) е проект на Дир.бг, чиято основна цел е да улесни процеса на търсене и предлагане на стаж, в който трайно да се ангажира вниманието на компаниите на пазара на труда и търсещите първа изява учащи или завършващи висшето си образование младежи.

Нашият университет подкрепи проекта и ти предоставя още една възможност за кариерен старт.

Ако търсиш мечтания стаж, ако искаш да направиш първите стъпки в своята кариера, направи го по иновативен начин, влез в https://www.idealcandidate.bg/ и:

– Отговори на 22 свързани с теб въпроса

– Запиши кратко видео и се представи на компаниите

– Избери си компания и кандидатствай

Покажи на компаниите най-доброто от себе си, стани „Идеалният кандидат“.

Влез и се запиши за участие – https://www.idealcandidate.bg/

Бъди готов със своя “HR Лексикон” и видео визитка, за да си пръв, когато се появи опция за мечтаната от теб компания и място за провеждане на стаж. Екипът на „Идеалният кандидат“ ще се погрижи да го открие и предложи на вниманието ти.

Генерални партньори на проекта: ТЕВА, ЛИДЛ, ЗАГОРКА, МАПЕЙ.

Няма коментари

Съжаляваме, формата за коментари е затворена за момента.